top of page

sâm., 06 iul.

|

Slănic-Moldova

Legendele Nemirei 2024

A - 7-a ediție a concursului de alergare montană "Legendele Nemirei"! Vă invităm să vă alăturați unei experiențe de neuitat în inima Munților Nemirei, unde frumusețea și sălbăticia acestor locuri legendare sunt pe deplin descoperite pe un traseu fabulos, cu cărări puțin umblate.

Tickets are not on sale
See other events
Legendele Nemirei 2024
Legendele Nemirei 2024

Time & Location

06 iul. 2024, 09:00 – 18:30

Slănic-Moldova, 605500 Slănic-Moldova, Romania

Guests

About The Event

A - 7-a ediție a concursului de alergare montană "Legendele Nemirei"! Vă invităm să vă alăturați unei experiențe de neuitat în inima Muntelui Nemirei, unde frumusețea și sălbăticia acestor locuri legendare sunt pe deplin descoperite pe un traseu fabulos, cu cărări puțin umblate și priveliști spectaculoase asupra Carpaților Orientali.

Detalii traseu:

  • Dificultate: Traseul, deși provocator, este conceput să ofere participanților o experiență autentică a frumuseții montane. Cărările puțin umblate aduc cu sine provocări și satisfacții unice.
  • Peisaje: Vă veți bucura de priveliști uimitoare asupra Carpaților Orientali, cu vârfuri acoperite de zăpadă, văi adânci și păduri înverzite. Locurile legendar vor părea mai aproape decât oricând.

Ce vă așteaptă:

  • Spirit competitiv: Concursul este deschis alergătorilor montani cu diverse nivele de experiență. Indiferent dacă sunteți începător sau alergător experimentat, veți găsi un traseu pe măsura așteptărilor voastre.
  • Conectare cu natura: Legendele Nemirei vă oferă șansa de a vă conecta profund cu frumusețea naturală și sălbăticia muntelui, oferindu-vă o pauză de la agitația vieții de zi cu zi.
  • Comunitate: Participați la eveniment alături de alți pasionați de alergare montană. Compartimentați povești, împărtășiți experiențe și formați legături noi într-un cadru prietenos și distractiv.

Înregistrați-vă acum și pregătiți-vă să vă lăsați amprenta în legendele Muntelui Nemirei!

Share This Event

0purple logo office.png
bottom of page