top of page

SEMIMARATON

Lungime aprox  25  km cu diferența pozitiva de nivel
1100 m

Startul este din Parcul Central al statiunii si urmeaza: Valea Pufului, drum forestier, Valea Slanicelului, Popas touristic Camping,– Muntele Dobru – Valea Dobru – Muntele Cerbul – Pârtia de schi Nemira – Parc central.

semi.jpg
Heading 6

Taxa de participare:

Primele 3 zile 90 Ron

Pana la 30 Aprilie 110 Ron

1 Mai- 31 Mai130 Ron

1 – 20 Iunie 150 Ron


La fața locului in limita locurilor disponibile 175 RON

DESCRIERE TRASEU

START din Parcul Central

 

Se începe cu 1,5 km de asfalt (fals plat înceout la 500 m alt.) și apoi despărțirea de cros .

La confluența Slănicului cu pârăul Pufu se parcurge drumul forestier de pe valea acestuia din urmă, aproximativ 3 km. Din capătul acestuia se merge pe o potecă care urmărește firul pârâului și la final urcă o coastă pe partea dreaptă printr-o pădure deasă de molid pana la km 5,5 .

La intersectia cu drumul forestier se face stanga (maratonul facea dreapta) si se urmareste drumul forestier - foarte alergabil plat si apoi coborare pe langa paraul Slanicel, se coboara pana in sosea, unde se face dreapta 600 m apoi se intra pe traseul de la cros…cu urcarea pe Quitters hill, coborare spre Dobru, urcare pe Muntele Cerbul si apoi coborare pe partia de ski, si un final de 1 km de asfalt pana la sosire.

CROS

Lungime aprox 14 km cu diferență pozitivă de nivel de 700 m. Startul este din Parcul central al stațiunii Slănic Moldova si urmează traseul: Parc central – Valea Slănicului – Muntele Dobru – Valea Dobru – Muntele Cerbul – Pârtia de schi Nemira – Parc central.

cros.jpg

Taxa de participare:

Primele 3 zile 90 Ron

Pana la 30 Aprilie  100 Ron

1 Mai- 31 Mai 120 Ron

1 – 20 Iunie 140 Ron


La fața locului in limita locurilor disponibile 175 RON

0purple logo office.png
bottom of page